Mehmet Hayri Akınal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Gaziantep’e öncü, Türkiye’de örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin tüm bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek niteliklere haiz din görevlileri yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Yabancı Dil: ARAPÇA-İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03423220741

WEB - https://gaihl.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mah. 01068 Nolu SK. No 4 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - ATATÜRK MAH. SÜLEYMAN KAMÇI CAD. 4 NOLU SK. NO:4 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Adres - Atatürk Mah. 01068 Nolu SK. No 4 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ-HALK OTOBÜSÜ İBRAHİMLİ OTOBÜSLERİ- YAVUZLAR DOLMUŞU.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 KM